om Birgit Nilsson

Min terapeutiske tilgang har jeg primært udviklet ud fra : 3-årig Tegne- og krops terapeutisk uddannelse hos psykolog Lise Maj Jensen i Ry, krops- og traumeterapeutiske kurser og supervision gennem 14år hos psykolog Tove Mejdahl, kropsterapeutiske kurser hos psykolog Larry Heller samt supervision hos kropsorienteret psykolog Erik Elnegaard.
Parterapeutisk kvalificering hos parterapeut psykolog Lone Algot Jeppesen, psykolog Dimitrij Kielband Samoilow, Center for familieudvikling samt Imagoterapi.

Meditation og mindfulness har jeg trænet hos Bjarne Villy Larsen og Naja Vita Nielsen.

Supervision, kurser og efteruddannelse.
Jeg får løbende supervision, og deltager i kurser samt efteruddannelse.

Tidligere relevante arbejdserfaringer.
Jeg har i 8 år været tilknyttet Center for behandling af seksuelle overgreb på Fyn (det nuværende CSM-Syd). Et arbejde med behandling til unge og voksne der har været udsat for seksuelle overgreb og omsorgssvigt under opvækst. Arbejdet bestod både af individuel – og parterapi. Min læringsproces i dette har kvalificeret mit arbejde med par, der lever med store udfordringer og konflikter – arbejdet består i høj grad i, at sørge for at alle parter oplever muligheden for at vende konflikter til udvikling.

Kontakt